Sneaky Pete... mannen bakom GEEKTOWNS, ANYPRINT och diverse T-shirts med tryck (bl a SunTrip, Pizzassalladland, Uniship, Shit happens och Negerboll).

Senaste inläggen

ANNONS
Av Peter - 29 april 2011 11:33

Idag skulle jag inte ha jobbat alls, men det blev några timmar iaf innan barnen kommer ikväll :)

I morgon blir min första lediga dag på flera veckor. Elmia-mässan i påsk och allt runt omkring den har tagit musten ur alla på företaget. Vi hade ju en egen monter med full rulle i som kräver en hel del förberedelser, plus att många av våra kunder ska ha prylar till mässan och är ute i sista stund, samt att vi tog ett specialjobb med helwrapping på en Volvo C70 som byggdes under mässan....

Själva påsken var slitsam men trevlig som vanligt. Fredagen började med ett rejält tryck, Lördagen var hysterisk, Söndagen betydligt lugnare och Måndagen är bara en transportsträcka tills man får packa ihop ;)


Jag hade lite tid över på Måndagen och ritade ihop en parodi-logga på RedBull som blev "RättFull" i mina händer hehehe  Var ju tvungen att klistra den på en burk och posera framför VW's RedBull-bil ;)


 

Ikväll kommer som sagt barnen så vi får lite kvalitetstid innan helgen är förbi och vi skiljs åt igen.... HenkeBenke skulle på kalas hos en ny kompis på Söndag så det blir en ganska kort och intensiv tid med dem den här helgen. Trevligt iaf att han finner nya vänner snabbt och att de bjuder honom på kalas direkt =)


Hoppas att jag kommer iväg till kusten en sväng också, tillåter vädret så har ju Jenny lovat en promenad längs havet igen ;)  <3

Passade ju på att skaffa ett par leksakstrailers till barnen som givetvis fick en ny dekor från dekaltrim... ska fixa hytterna också när jag orkar :P


 


Ha en förpillat underbar och förtjusande helg alla underbara!

ANNONS
Av Peter - 28 april 2011 19:23
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Peter - 27 april 2011 12:45
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Peter - 2 februari 2011 22:42

Hultsfredsfestivalen återuppstår redan i år! Det är en tysk konsertarrangör som driver ett tiotal festivaler i Europa som har köpt varumärket Hultsfredsfestivalen för en skitsumma (25.000:-) och sparkar liv i festivalen redan till sommaren.

Den kommer att bantas ner lite i storlek, vilket jag tror är en mycket bra idé och något som vi som jobbade med festivalen efterlyste flera gånger. Vilka artister som kommer är inte klart än, men Gunnar Lagerman med 18 festivaler i ryggsäcken har säkert koll på vad som är gångbart.

Jag jobbade på min första festival 1989 och den sista 2009, så jag är grymt sugen på att kasta mig in i det träsket igen... "festival workoholic" ;)


Här finns lite mer info: http://svt.se/2.27170/1.2315025/hultsfredsfestivalen_ateruppstar


Björn Rosentröm får sjunga en trudilutt också...


Av Peter - 25 januari 2011 18:44

För första gången har jag varit hemma för Vård Av Barn, absolut första gången på över 6 år... Det har liksom inte varit läge innan som egenföretagare med 16 timmars arbetsdagar, 7 dagar per vecka =P


Numera är jag anställd och idag plus i morgon så hade min exfru några viktiga möten på sitt jobb, samtidigt som vi har det lagom lugnt... eller jag kan väl jobba ikapp det på några kvällar ;)


Min lilla dotter Erika (2år) har iaf hållt igång hela dagen hos mig, inte en lugn stund hahaha  Hon har feber och är ganska täppt i näsan å kraxar som en kråka ibland, men hon har inte sovit middag eller vilat något längre... Inte förräns precis innan mamman skulle hämta henne, då blev det en liten powernap på soffan bredvid mig :)


Hoppas hon är samma glada tjej i morgon, då är det ju riktigt skoj att vara hemma med de små liven... och man kan ju jobba lite med mobil, nätet och e-posten också heheheTake Care!

Av Peter - 24 januari 2011 06:31

Japp, då kör vi igång med en ny vecka, med nya möjligheter och utmaningar!


Började dagen med att ställa mig på vågen hehehe Och det går åt rätt håll, helt funcking underbart... 88,7kg visade den magiska displayen idag.


Jag låg runt 92kg för några veckor sedan, och i fredags hade jag kommit ner till 89,3kg. Hade dock inte räknat med någon minskning över helgen eftersom jag har haft barnen och man har ätit en del onyttigheter tillsammans med dom ;)   Så 88,7kg är Måndagens siffra :D  Vi får se hur denna veckan går, målvikten till våren är iaf 80kg... 78kg vore ännu trevligare hehehe  Heja mig!


För er som undrar så är jag ca 185cm lång.....

ps. Det kommer bilder från helgen så fort jag har hittat min usb-kabel till mobilen. ds.Take Care!

Sök i bloggen

Presentation


PowerPete!

Omröstning

Vad dricker du helst på krogen?
 Öl, ljusa sorter
 Öl, mörka modeller
 Öl, veteöl
 Drinkar
 Shots
 Whiskey
 Vin
 Cider & Alkoläsk
 Vatten
 Alkoholfritt, typ Cola

Fina sidor

GEEKTOWNS på FB

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013
>>>

Andra bloggare

Senaste inläggen

Följ bloggen

Följ Sneaky Pete... mannen bakom GEEKTOWNS, ANYPRINT och diverse T-shirts med tryck (bl a SunTrip, Pizzassalladland, Uniship, Shit happens och Negerboll). med Blogkeen
Följ Sneaky Pete... mannen bakom GEEKTOWNS, ANYPRINT och diverse T-shirts med tryck (bl a SunTrip, Pizzassalladland, Uniship, Shit happens och Negerboll). med Bloglovin'

Arkiv

Följ mig

T-shirts & sånt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se